OSTOSKORI

0

Total: 0,00 €

Ezpz - hauskoihin ruokailuhetkiin

Ezpz on huippukätevä ja ihanan värikäs silikoninen ruokailualusta hauskoihin ruokahetkiin! Ezpz on tullut osaksi useiden lapsiperheiden jokapäiväistä arkea, sillä helposti puhdistettava ja lämmitystäkin kestävät ruokailualustat tarttuvat kiinni pöytään, tehden sen kaatamisesta lähes mahdotonta. Ezpz ruokailualustan avulla aktiivisemmankin pienen ruokailijan syöminen on helppoa ja siistiä.

Suosituimmat Ezpz tuotteet

Verkkokaupassamme on saatavilla suosituimmat Ezpz ruokailualustat. Happy Bowl ja Happy Mat ovat tuttuja tuotteita varmastikin jo useissa kotitalouksissa. Ensimmäisen kokeilun jälkeen Ezpz tekee lähtemättömän vaikutuksen, kun pienten lasten kanssa ruokalusta tuleekin aiempaa helpompaa.

Ezpz Mini Mat mahtuu pienemmällekin alustalle

Verkkokaupastamme saatte myös huippusuositut Mini Matit, jotka soveltuvat pienen kokonsa ansiosta esimerkiksi syöttötuolien tarjottimille ja kulkevat helposti mukana myös matkoilla. Ezpz-tuotteet voi pestä käsin, mutta ne on suunniteltu kestämään myös konepesua. Saat ruokailualustoista kattavaa lisätietoa niiden tuotesivuilta.

Tutustu Ezpz tuotteiden valikoimaan ja tilaa!

Laskeva

Laskeva