Hyvinvointihuone Emmastiina

Tervetuloa hyväntuulen hoitolaan, Emmastiinaan hemmoteltavaksi ja virkistymään! Hoidot toteutetaan laadukkailla tuotteilla, yksilöllisesti sinua varten. Ihosi kiittää huolenpidosta!

Staff

Employee picture

Hanna

Heippa! Olen Hanna Lappeenrannasta. Koulutukseltani alunperin hoitaja (lähihoitaja sekä röntgenhoitaja), hoitotyötä takana on vuosia. Lähdin kuitenkin seuraamaan unelmia ja näin ollen sydän vei kauneudenhoitoalalle ja valmistuin kosmetologiksi(olen SKY-kosmetologi). Aion kouluttautua alalla lisää, jotta voin tuoda uusia palveluita valikoimiini sekä pitääkseni ammattitaitoa yllä. Tämä ala on vienyt aivan mennessään ja olenkin todella motivoitunut ja innokas oppimaan lisää. Työni teen jokaisen tarpeen mukaan, räätälöidysti ja sydämellä. Iältäni olen lähempänä 40 kuin 30 ja kahden lapsen äiti, elämänkokemustakin jo siis karttunut. Tärkeätä minulle kosmetologina on tietenkin ihonhoito, mutta myös ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Palveluistani löytyvät: kasvohoito, jalkahoito, vahaukset, kulmat ja ripset. Hoitola sijaitsee kodinomaisessa, tunnelmallisessa ympäristössä. Tuotesarjat olen valinnut tarkasti, ajatuksella:Lycon, Nimue ja Apis. Lämpimästi tervetuloa hoitoihin 💗

Gift Cards

Helpot ja pidetyt lahjaostokset suoraan tästä!

Appointment

Ajanvaraukset helposti alta. Aukiolo: sopimuksen mukaan. Jos sopivaa aikaa ei löydy, otathan yhteyttä! Huomaathan että lash/brow lift tehdään yli 18-vuotiaille. Hoitoajat ovat reiluja ja voivat olla ilmoitettua lyhyempiä ihon kunnosta riippuen.

Contact info

Hoitola sijaitsee Lappeenrannnan Lapvedellä, Lauritsalan kupeessa. Kotihoitola toimii rauhallisessa ja tunnelmallisessa ympäristössä. Auton voi jättää helposti tienvarteen ja linja-autolla(nro2) pääsee kävelymatkan päähän.

Location

 Hyvinvointihuone Emmastiina

 +358409108931

 Väinämöisenkatu 39 53300 Lappeenranta

 hyvinvointihuone.emmastiina@gmail.com

Contact us

Pricing

Hinnat sisältävät alv 24%. Maksutavat: käteinen, kortti sekä E-passi-hyvinvointi käy perusjalkahoidon maksamiseen.

Facial TreatmentsPrice from
Kasvohieronta
Alkupuhdistus- hieronta- loppuvoide.
30.00€
Lempeä kasvohoito
Alkupuhdistus- kuorinta- hieronta- naamio- loppuvoide.
40.00€
Mekaaninen ihonpuhdistus
Alkupuhdistus- kuorinta- mekaaninen ihonpuhdistus - naamio- loppuvoide. Sopii hyvin myös nuorelle ensimmäiseksi kasvohoidoksi.
55.00€
Ultraääni kasvohoito
Alkupuhdistus- syväpuhdistus ja kuorinta ultraäänellä- ihotyypin mukaisen seerumin imeytys ultraäänellä- hieronta- naamio- loppuvoide. Huom! Sarjahoidot edullisemmin: viimeisestä hoitokerrasta prosenttialennus käyntikertojen mukaan 3x -30% ja 5x -50%.
70.00€
Uudistava happohoito (Nimue)
Alkupuhdistus- kuorinta- hedelmähappokuorinta(15%)- naamio- loppuvoide. Huom! Sarjahoidot edullisemmin: viimeisestä hoitokerrasta prosenttialennus käyntikertojen mukaan 3x -30% ja 5x -50%.
65.00€
Couperosa-stop (Apis)
Herkälle, couperoottiselle iholle tarkoitettu vahvistava hoito. Huom! Sarjahoidot edullisemmin: viimeisestä hoitokerrasta prosenttialennus käyntikertojen mukaan 3x -30% ja 5x -50%.
65.00€
Express lifting, aikuiselle iholle (Apis)
Kohottava hoito aikuiselle iholle. Huom! Sarjahoidot edullisemmin: viimeisestä hoitokerrasta prosenttialennus käyntikertojen mukaan 3x -30% ja 5x -50%.
65.00€
Happohoito Apis
Kemiallinen kuorinta vahvemmalla hapolla(30%). Uudistaa, kirkastaa. Huom! Sarjahoidot edullisemmin: viimeisestä hoitokerrasta prosenttialennus käyntikertojen mukaan esim. 4x - 40%
65.00€
Silmänympäryshoito aikuiselle iholle
Erityishoitoa silmänympärysalueelle tarkoitetuilla tuotteilla.
25.00€
Ihotyypin mukainen kasvohoito
Valitse tämä jos et tiedä minkä kasvohoidon valitset. Suunnitellaan yhdessä. Hinta muodostuu hoidon mukaan.
70.00€
Lashes and BrowsPrice from
Brow lift harkka
Kulmien laminointi harjoitustyönä. Sisältää kestovärjäyksen. Ikäraja 18-vuotta.
40.00€
Kulmien siistiminen ja värjäys
Kulmien kestovärjäys sekä siistiminen. Ikäraja 16-vuotta.
18.00€
Kulmien sekä ripsien värjäys ja kulmien siistiminen
Kulmien siistiminen sekä kulmien ja ripsien kestovärjäys. Ikäraja 16-vuotta.
27.00€
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys. Ikäraja 16-vuotta.
18.00€
PedicuresPrice from
Kynsien leikkaus
Varpaan kynsien lyhennys ja viilaus. HUOMIOITHAN että hoidan terveitä jalkoja. Jos sinulla on epäilys jalka-tai kynsisienestä(useammassa kynnessä) niin otathan yhteyttä jalkahoitajaan tai lääkäriin.
25.00€
Perusjalkahoito
Kylvetys- kynsien ja kynsinauhojen siistiminen- raspaus /kovettumien poisto- hieronta. HUOMIOITHAN että hoidan terveitä jalkoja. Jos sinulla on epäilys jalka-tai kynsisienestä(useammassa kynnessä) niin otathan yhteyttä jalkahoitajaan tai lääkäriin. Epassi(hyvinvointi) käy maksuvälineenä perusjalkahoidossa. Hoidon kestoon vaikuttaa jalkojen kunto(max2h).
55.00€
Hemmottelu jalkahoito
Lämmin jalkakylpy- kuorinta- hieronta- naamio.
40.00€
Täydellinen jalkahoito
Kylvetys- kuorinta- kynsien ja kynsinauhojen siistiminen- raspaus /kovettumien poisto- hieronta- naamio. HUOMIOITHAN että hoidan terveitä jalkoja. Jos sinulla on epäilys jalka-tai kynsisienestä(useammassa kynnessä) niin otathan yhteyttä jalkahoitajaan tai lääkäriin. Hoidon kestoon vaikuttaa jalkojen kunto (max.2h10min).
70.00€
Pikajalkahoito
Kylvetys- kynsien TAI kantapäiden hoito- kevyt hieronta. Jos jaloissasi on reilummin hoidettavaa, suosittelen valitsemaan perusjalkahoidon. HUOMIOITHAN että hoidan terveitä jalkoja. Jos sinulla on epäilys jalka-tai kynsisienestä(useammassa kynnessä) niin otathan yhteyttä jalkahoitajaan tai lääkäriin. Pikajalkahoidossa maksuvälineenä käy e-passi(hyvinvointi).
40.00€
Hair RemovalPrice from
Ylähuuli
Vahaus Lyconin laadukkailla, hellävaraisilla tuotteilla.
12.00€
Kulmakarvat
Viimeistely pinseteillä. Vahaus Lyconin laadukkailla, hellävaraisilla tuotteilla.
15.00€
Leuka
Vahaus Lyconin laadukkailla, hellävaraisilla tuotteilla.
15.00€
Kasvot(sis.kulmat, ylähuuli, leuka)
Vahaus Lyconin laadukkailla, hellävaraisilla tuotteilla.
30.00€
Nenä
Vahaus Lyconin laadukkailla, hellävaraisilla tuotteilla.
15.00€
Kainalot
Vahaus Lyconin laadukkailla, hellävaraisilla tuotteilla.
25.00€
PakettihoidotPrice from
Hemmottelun aika
Lempeä kasvohoito sekä hemmottelu jalkahoito(jalkakylpy-kuorinta-hieronta-naamio, huomaathan että tässä ihanan rentouttavassa hoidossa ei käydä läpi kynsien hoitoa, kovettumia tms). Rentouttava lahjaidea!
75.00€
Hoidon aika
Ihotyypin mukainen kasvohoito (ultraääni, happohoito tai Apis) sekä perusjalkahoito(hoitoaikaan vaikuttaa jalkojen kunto, max180min). Hyvä lahjaidea!
110.00€
Lahjakortin tai tuotteiden ostoaika hoitolallaPrice from
Aika lahjakortin ostoa varten
0.00€