OSTOSKORI

0

Total: 0,00 €

Emmastiina

Emmastiina on suomalainen lastentarvikkeiden nettikauppa ja pieni perheyritys Kangasalan Ruutanasta. Yhden naisen unelmien täyttymys!

Olen miettinyt oman yritykseni perustamista jo pitkän aikaa, mutta vastaan ei oikein tullut mitään sopivaa, joka olisi vienyt minut totaalisesti mennessään. Kunnes tulin itse äidiksi!

Huomasin, kuinka paljon nautin tutkia erilaisia tuotteita tuttipulloista erilaisiin leluihin ja etsiä pieniä vauva-arkea helpottavia juttuja. Tätä intoa ja intohimoa haluankin nyt jakaa tarjoamalla tuotevalikoimassani teidän lapsillenne ihanimmat, turvallisimmat, parhaimmat, värikkäimmät ja hauskimmat tuotteet. Tuotevalikoimamme ei ole kuitenkaan ikinä valmis, vaan jatkuvasti uudistuva. Löydät kuitenkin meiltä aina myös tutut ja turvalliset tuotteet vauvasi ensihetkiin.

Yksi valteistamme on nopea toimitus, kun tilaus on meille saapunut! Tilaukset lähetetään matkaan 1-3 arkipäivän kuluessa ja näin saat tilaamasi tuotteet nopeasti kotiisi!

Ketä Emmastiinan takana siis pyörii? Taustajoukkoina minulla on mieheni, joka osallistuu myös ideointiin ja päätöksen tekoon ja 5v. touhukas tyttäremme. Minä työskentelen yrittäjyyden ohella myös palkkatyössä rahoitusalalla ja vapaa-ajallani harrastan mm. teatteria.

Otan mielelläni vastaan risut, ruusut ja kehitysideat, joten ota rohkeasti yhteyttä!