OSTOSKORI

0

Total: 0,00 €

Emmastiina

Emmastiina on suomalainen lastentarvikkeiden nettikauppa ja pieni perheyritys Kangasalan Ruutanasta. Yhden naisen unelmien täyttymys!

Olen miettinyt oman yritykseni perustamista jo pitkän aikaa, mutta vastaan ei oikein tullut mitään sopivaa, joka olisi vienyt minut totaalisesti mennessään. Kunnes tulin itse äidiksi…

Huomasin, kuinka paljon nautin tutkia erilaisia tuotteita tuttipulloista erilaisiin leluihin ja etsiä pieniä vauva-arkea helpottavia juttuja. Tätä intoa ja intohimoa haluankin nyt jakaa tarjoamalla tuotevalikoimassani teidän lapsillenne ihanimmat, turvallisimmat, parhaimmat, värikkäimmät ja hauskimmat tuotteet. Tuotevalikoimamme ei ole kuitenkaan ikinä valmis, vaan jatkuvasti uudistuva. Löydät kuitenkin meiltä aina myös tutut ja turvalliset tuotteet vauvasi ensihetkiin.

Yksi valteistamme on nopea toimitus, kun tilaus on meille saapunut!. Pyrimme saamaan tilaukset matkaan 1-2 arkipäivän kuluessa ja näin tilaamasi tuotteet ovat sinulla muutamassa päivässä!

Taustajoukkoina minulla on mieheni ja 4v.  tyttäremme. Tyttäremme toimii myös minun kanssani kaikkien uusien tuotteiden testaajana, oma koekaniinimme!

Otan mielelläni vastaan risut, ruusut ja kehitysideat, joten ota rohkeasti yhteyttä!